Snabbt inlägg

Hejsan, längesen ju!
Ja jag har tyvärr inte tid för att blogga pga av mycket arbeten i skolan, men hoppas ni har det bra!

melodifestivalen

Heej!
Nu ska jag sticka och se MELODIFESTIVALEN! Jag har på mig mina nya jeans som jag köpte på Gina när jag hade klippt mig, riktigt snygga (fast inte så bra bild på dem). Jag har även sminkat mig i brun smokey eye stil, fick ingen bra bild så fick använda mig av en lookalike bild från google. :D

använder ungefär dessa färgerna (har inte sminkat mig precis så här, men ungefär)

Yummie!


Följ mig på Twitter & Instagram

ellinorfriman på instagram

HOPE

Heej!
Jag var just inne på Angelicka Blicks blogg och såg att hon hade varit på Gina Tricots presskontor och sett vad de skulle lansera ut under våren och jag såg skymten av den sortens färggladashorts som jag älskar! Hoppas de är så snygga som de ser ut att vara för då kommer jag helt klart köpa ett par! De flesta sorten av dessa shorts har jag typ bara sett på webshops som är typ från USA eller bara sett bilder på dem, så jag är väldigt glad att de snart kommer finnas på Gina! :D

Bästa ringsignalen!

Jag har världens bästa ringsignal just nu! Älskar one direction, älskar harry! http://www.youtube.com/watch?v=-MQ4iXqBE2E&feature=related

De vann Best British Single på Brit Awards 2012! Har ju glömt skriva grattis så,  STORT GRATTIS TILL DEM!
Hur kan man inte älska Harry?

nice people

Ja jag lovade ju att de som röstade på min bild skulle bli länkade på min blogg i ett inlägg och här har ni bloggarna! Tack för att ni va så snälla och röstade på mig!
För att rösta på mig och få din blogg länkad i ett inlägg så rösta på min bild här och skriv sen att ni har röstat bland kommentarerna!

http://xmaddisen.devote.se/
http://mijomali.devote.se/
http://estridhansson.devote.se/
http://jenniferodders.devote.se/

Wanties from my favorite wb Nastygal

T- shirten

Linnet

Bustiern

Shortsen

+

Sådär! Blev lite kort men aja, inget speciellt gjort bara klippt bort det slitna! :)

mina första vattenbilder

Som rubriken lyder så är detta mina första vattenbilder jag tagit ( tog dem för ungefär en timme sen), själv är jag nöjd! Vad tycker ni?

TODAYS

Helluu!
Var i stan idag ock klippte mig kommer bilder sen! Stack även inom Gina och köpte ett par nya jeans som verkligen behövdes! :)

RIHANNA

Heej!
Jag har just sett att Rihanna har färgat håret blont. Själv tycker jag nog att hon var supersnygg i sitt röda hår och att hon nog var snyggare i det, men hon passar bra i blont också! Vad tycker ni?



<3


Kanske dags att gå & lägga sig? GODNATT!


De vann!

Svedala vann! Första gången de vunnit nu och är väldigt glad för deras skull!


Bollkalle


God natt!

Bild från igår!


FÅ DIN BLOGG LÄNKAD PÅ MIN BLOGG PÅ 1 MIN

Ja som rubriken lyder, jag är med och tävlar om en ipad i en tävling som chiquita håller i! Gå bara in och rösta på min bild och du får din blogg länkad! Skriv bara att ni har röstat i kommentarfältet efter att ni har röstat! :) Länkar sedan alla bloggar i ett inlägg!

rösta på min bild genom att klicka här!

PS: du får gärna sprida min bild och få andra att rösta på den! :)

FAVORITE WS

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag skyller på min mobil! Det hade varit mycket fler inlägg om min mobil hade gunkat när det gällde att blogga från mobilen, men det verkar inte bara vara min som inte funkar när det gäller det!
Men men här ovanför har ni lite kläder från www.nastygal.com som jag tycker är snygga fast jag har vissa fav som inte är med, en av dem är t.ex. en klänning som jag kanske ska ha på min konfirmation i april! :)

GRATIS HEDER I UTBYTE MOT LÄNK I DIN BLOGG

Heej!
Tänkte bara säga att om det är någon som vill ha en header så kan jag göra en till er gratis i utbyte mot att ni länkar min blogg i er blogg! Jag är kanske inte ett proffs på det, men gör mitt bästa! :)
Några headers jag gjort är min egna såklart som är ett bildspel, och de andra här under! :)

Jag har gjort några andra också :)

tips!

Heej!
För nån vecka sen så köpte jag en rengöringskräm och tänkte tipsa om den och säga att den fungerar superbra! Mina finnar syns inte all lika mycket längre, men de syns ändå fortfarande..

design

Hejsan hoppsan!
Igårm så fixade jag som sagt min bästavän matildas bloggdesign! Kanske inte världens snyggaste men helt okej enligt mig! Checka in hennes fotoblogg!
Klicka här för att komma till bloggen.

Fixade ihop ett collage med bilder på henne och hennes bilder


TODAY, THE DAY BEFORE VALENTINE'S DAY


HEMMA IGEN!

Heej! Kom hem från nån timme sen efter att ha varit på konfirmationsläger hela helgen. Är riktigt trött så jag går väl och lägger mig tidigt idag.. eller inte :D haha nej men nu ska jag fixa lite med min bästa väns bloggdesign!

Grattis på dopdagen Ida!

Grattis på dopdagen Ida! Idag har Ida döpts här i Höör där vi är på konfaläger!
Än en gång grattis Ida! <3


GIVE ME SUMMER PART 2

Här har ni 3 videos från min sommar 2011!
Nu ska jag sova GODNATT!

I'M BACK!

Förlåt för min kassa uppdatering men som sagt vår data har sneat totalt! Men nu funkar den och är bättre än någonsin, så nu ska jag börja blogga som vanligt igen, förutom att jag åker på konfaläger imorgon och kanske inte kan uppdatera då.

From jeans to shorts

Mina shorts jag gjort! Kanske inte översnygga, men helt okej enligt mig! :)

 


Yummie!

Heej!

Sitter just nu & mumsar på min ben&jerry och mitt choklad! Kan tyvärr inte blogga från datan eftersom den andar totalt så jag får blogga från mobilen istället :/


INKÖP

 

 

 

Idag åkte jag och min syster snabbt in till stan efter skolan och då handlade jag nitar till mina jeans som jag håller på att göra till shorts. Jag köpte även Graniers nya rengöringskräm, jag hoppas den är bra! Vill ni att jag ska göra feedback på den?

PS: Jag har gjort en ny design till my little friendeee amanda, hennes blogg hittar ni här!

TÄVLA MED BIKBOK

Var med och tävla som jag om att vinna den nya tröjan fredde sweater från BIKBOK! Finns i färgerna grå, hallonrosa och offwhite!
För att vara med och tävla klicka här!



SOME HOURS AGO

 

 


RSS 2.0