???

Ställ en fråga, vad som helst som ni undrar över om mig, de frågor som jag besvarar skriver jag i ett nytt inlägg.

Väldigt simpelt! Så börja fråga!


Deja vu

Hej!

Innan idag var jag nere på outletens mellandagsrea med min syster och märkligt nog hittade jag faktiskt tre plagg som jag köpte. Jag hittar aldrig något där nere! Men denna gången gjorde jag! :)


 

Paul Frank t-shirten köpte jag mest för att den stämde in så bra på mig och den kostade endast 100 kr!

Kvaliten på bilderna är jättedåliga så förlåt för det men jag tog faktiskt dem med min mobilkamera. Den första tröjan är typ olivgrön, Paul Frank t-shirten är himmelsblå och den sista koftan är typ lila aktig :)

Klicka på bilden


New in

 

rouge, korshalsband & mjukisbyxor . Det var gårdagens köp på mellandagsrean fast rougen var dock det ändå från rean. Och jag är ju så smart och tappar det några gånger så det gick sönder, fast det går ändå att använda :)
BTW mjukisbyxorna är sååå sköna!

Har ni köpt något från mellandagsrean? Vad i så fall? :)

Mellandagsrea!

Hej!

Nu sticker jag till mellandagsrean med matilda, ottilia och julia! Vi får väl se om jag kommer hem med något.

Hoppas ni får en bra dag! :)

Jag idag


Mina julklappar

Jag fick högtalarna inte iphonen, den fick jag på min födelsedag innan i år :)

 

Iphone högtalare, smyckesskrin, kuvertväska, presentkort på Zara, skärp, hårsnodd, chai te, strumpor, gitarrsträngar, screen protector till iphonen, the body shop saker, smycken ja det va de på bilderna, sen fick jag även en mysig röd filt med ärmar, tröja, necessär och en madrass och pump till den :)

Vad fick ni?


JULAFTONS OUTFIT

GOD JUL ALLIHOPA!

 

Den röda klänningen kommer ifrån nelly.com och den hittar du här. Till den har jag ett par svarta nylonbyxor. Sminkningen är väldigt simpel, mascara, rouge och concealer och sen har jag lockat håret med plattången.

 

Inatt ska jag på midnattsmässa med matilda och ottilia, mysigt!

 

Senare idag eller imorgon visar jag vad jag fått. Vad har ni fått för något? :)


TOMORROW IT'S TIME!

 

Ja imorgon är det julafton, helt sjukt!

Vad önskar ni er?


11.42

"God morgon!"

Jag gick upp för en liten stund sedan. Nu när man har lov så är det skönt att sova länge, fast det är inte kul sova bort hela dagen. Nej, nu ska jag nog gå och göra frukost!



"Vad tycker du är det bästa med julen?"

Jag fick en läsarfråga innan idag som löd så här "Vad tycker du är det bästa med julen?"

Svar: Jag kan nog inte riktigt välja ut nått speciellt för jag gillar nog allt. Stämmningen, maten, julgodiset, släkten samlas och förstås julklapparna, allt är så mysigt! :)

Nu ska jag snart gå och lägga mig, ni får ha det så bra så ses vi imorgon! :)

Gårdagens köp

 

Idag har jag på mig gårdagens köp från Gina Tricot för 300 kr. Till den matchar jag ett par svarta jeans.

 


It's not to late



Det gick väl helt okej fast det gick bättre på en andra konserten för vi spelade för snabbt här på nått ställe i låten,  men vad tycker ni?

Inte haft tid

Hejsan!

Jag har varit i princip upptagen hela dagen så därför har jag inte kunnat uppdatera. Video från avslutningen kommer upp imorgon och även ett snyggt köp från idag :)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll (natt) :D

Vinnaren

Vinnaren av dagens blogg är.....Jennifer Odder! Stort grattis!

Hennes blogg handlar om hennes vardag och mode och hon har mycket bilder, som gör en blogg mycket roligare att läsa. Följ hennes blogg med bloglovin som jag vetja!

It´s time for...

Dags för en liten tävling. För att vara med så så skriv ert namn och blogg och beskriv lite om den.

För en större chans att vinna så länka denna tävling på er blogg.

Svart transparent

Jag testade en snygg klänning i blå häromdagen, men den var alldeles för transparent och det såg kontsigt ut och då tänkte jag "om denna bara finns i svart". Jag vet inte varför jag inte tittade om den fanns i svart, men men... Så när jag hade köpt de kläder jag ville ha så såg jag såklart att den fanns i svart -.-
Men jag kanske ska köpa den! Måste bara testa den för att se hur den ser ut på.

Den påminner lite om Kenzas från Style by Tyra.

 


Mums filibabba

 

Jag och min syster va på IKEA för typ en timme sen och vid kassorna så stod dem och sålde polkagrisar ifrån Gränna, klubbor och karameller och jag va ju bara tvungen att ha. Så vi köpte varsin kastanjeklubba och äkta polkagris.


Öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva...

Hej!

Hela dagen har nästan bara gått åt att öva öva och åteigen öva till avslutningen på onsdag, men det är ju rätt chill för jag hade bara en lektion idag och vi kommer nog öva hela dagen imorgon också. Jag ska sjunga och vi är nästan ett tjejband förutom en att vi har en kille på elgitarr men det är ändå rätt fett. Vi ska kanske kanske klä ut honom till en tjej :P
Jag slutade egentligen 12.00 idag riktigt skönt, men jag vi stannade och öva till 14.30, men det gör inget för det var kul.

 

Hade ni velat att jag la upp en video från avslutningen sen?

 


5 photos 4 results

 

Några bilder av vad vi bakade för julgodis, vi bakade annat julgodis också förstås. Kolorna och saffranskorporna, asså ja vad ska man säga? sjukt gott!

 


Julbak

Idag kom den första snön här nere där jag bor. Mycket snö kom det, men den försvann lika snabbt som den kom. Men man får ju hoppas att det kommer nu, så att man har snö på julafton.

Nu ska jag iallafall baka julgodis med mina mamma och syster, mysigt med julmusik och allt!

 


RSS 2.0